INOVATIVAN I ENERGIČAN POKRET UZ REEBOK “ZIG KINETICU"

"Sport the Unexpected"

kampanja godine uz Conora McGregora očekivano mijenja u neočekivano

Reebok, globalni fitness i lifestyle brend, predstavio je svoj inovativan i novi dizajn linijom “Zig Kinetica” tenisicom čiji sustav korisniku omogućava jedinstven povrat energije tijekom pokreta.

Ovaj ekskluzivan model predstavit će se najnovijom suradnjom s jednom od najvećih MMA zvijezda u povijesti tog sporta - Conorom McGregorom. McGregor, koji je zaštitno lice Zig kampanje, s kojom će ujedno obilježiti i svoj povratak u oktogon. Najavom ove nove suradnje Reebok ulazi u sljedeću fazu"Sport the Unexpected" kampanje, slaveći odvažne pojedince sklone riziku koji očekivano mijenjaju u neočekivano.

"Obožavam Zig Kineticu, njezin potplat i stabilnost jer osjećam snažnu povezanost potplata i materijala. Već dugo surađujem s Reebokom, a energija je snažnija svakom novom suradnjom. Gotovo da ćemo eksplodirati"
izjavio je McGregor.

Ranije predstavljena davne 2010. godine kroz ZigPulse siluetu, Reebokova ZigTech tehnologija danas predstavlja novi standard u inovativnosti, funkcionalnosti i besprijekornom dizajnu.

Nadilazeći osnovnu karakteristiku performansa, nova Zig Kinetica predstavlja inovativnu kombinaciju sporta i tehnologije koja uz zig zag detalje na potplati demonstrira novu dozu neočekivanog.

Ključne karakteristike modela ističu:

Floatride Fuel

tehnologija nastala po uzoru na nagrađivanu Floatride tehnologiju izrade, koje pruža energično iskustvo lakoće

ZIG Energy Shell

uz inkapsulirana udubljenja od pjene, Zig Energy Shell provodi i vraća kinetičku energiju vašem koraku, istovremeno pružajući odvažnu estetiku

ZIG Energy Bands

jedinstveni potplat koji se širi i skuplja poput gumene trake za trčanje,  olakšavajući pokret i novi korak

"Ostvarili smo fantastične rezultate testiranjem Zig siluete s nekim od najvećih imena modne industrije. Uzbuđeni smo jer svoju kampanju godine realiziramo u suradnji s Conorom i njegovim povratkom u UFC. Lansiranje Zig Kinetice prijeloman je trenutak za budućnost Reebok brenda i njegovo pozicioniranje u industriji mode i sporta"
izjavio je Matt Blonder, dopredsjednik marketing i digital ecommerce odjela.

Najnoviji modeli Reebok Zig Kinetica dostupni su od 21. veljače u maloprodajnoj mreži Reebok partnera: Buzz, The Athlete’s Foot, NOSS i Approved po cijeni od
899,00 HRK.