02.10.17

Uz Floatride, najbolji trening ikad!

Ona je sve to.

Svestrana glumica, ravnateljica kazališta, supruga i majka dvoje djece. Pogodili ste, to je Ecija Ojdanić. Brz tempo života, i obveze s kojima se susreće svaki dan, mnogima u sličnoj situaciji čine se nespojivima s redovitim treninzima i trčanjem. Ali ne i njoj.

  • IMG_4617
  • IMG_4621
  • IMG_4618
  • IMG_4622

Ecija se upustila u pothvat života – već mjesecima trči, trenira i priprema se, a na vrata kuca veliko finale njenog truda – 42 kilometra dug maraton u Veroni. Ecijin zaokret prema aktivnom životu i stavljanje vlastitih granica na test je ono što u Reeboku smatramo ključnim za održavanje uravnoteženog života (i sam Reebokov „Delta“ simbol predstavlja fizičke, mentalne i društvene promjene koje se razvijaju i rastu u skladu s intenziviranjem aktivnog lifestyle-a). Baš smo ju zato odlučili podržati u pripremama za maraton, i iznenaditi ju (između ostalog) i parom Floatride Run tenisica, novim tehnološkim dostignućem iz Reeboka.

Nema (odu)stajanja u Floatride tenisicama

Kao što je u više navrata priznala, do prije nekoliko godina nije ni najmanje simpatizirala trčanje, no s vremenom su se stvari lagano mijenjale. Ecija već ulazi u jesenski dio treninga za Veronu. Ljetni treninzi bili su izazovni, o čemu je iskreno progovorila:

Trčati u vrijeme kazališne turneje, usred nezapamćenih vrućina i požara ovog ljeta bilo je prema očekivanju…. katastrofalno i neopisivo teško. Ali na svu sreću, preživjela sam. Uspjela sam održati kakav takav ritam treninga i dovesti se u formu, da ne daj Bože, moj trener ne odustane od mene i mojeg maratona. Ne odustajem i ne pomišljam na takvo što jer sam otrčala dobar broj kilometara u novim Reebok Floatride Run tenkama. Lagane su, lijepe i ljubičaste.

Pripreme za maraton u Floatride tenisicama ispunile su njena očekivanja:

Divno balansiram u njima i nemam žuljeva, a trčati u njima pravi je osjećaj plutanja! Prava uživancija i najbolji način da zaplovim u Veronu. Kažem vam, ako u njima ne istrčim ovaj maraton od 42 kilometra kako planiram, onda sam stvarno spora i stara kobi**! Snažno vjerujem da mogu!  Hvala Reeboku!

Pratite s nama Ecijin vlog #lajkajna42 i pružite joj podršku!

P.S.

Draga Ecija, ne sumnjamo da ćeš istrčati maraton baš kako si planirala.
Reebok Hrvatska želi ti dobro (prolazno) vrijeme i mirnu plovidbu do cilja u Floatride tenisicama!

Sve o Floatride Run tenisicama potražite ovdje.