27.02.18

Svestrana tenisica za visoko intenzivne treninge

Reebok Speed TR

Na putu do ostvarivanja najboljih rezultata potrebna je podrška, stabilnost i fleksibilnost. Bilo da dižete uteg, radite sklekove, izbačaje ili čučnjeve, Reebok je još je jednom očekivano iznenadio sve ljubitelje intenzivnih treninga, predstavljajući najznačajniju tenisicu iz trening franšize – Reebok Speed TR. Dizajnirana kako bi udovoljila i najzahtjevnijim programima treninga, svojim proizvodnim performansama pruža idealnu podršku, stabilnost i fleksibilnost potrebnu za slobodno kretanje u svim smjerovima.

 • SS18 Speed TR_2
 • graphics pack
 • SS18 Speed TR_3
 • SS18 Speed TR_4

„Nema sumnje, funkcionalni trening je onaj trening u kojem ćete osjetiti svu raskoš svoje svestranosti. Od prvog trenutka kada stavite Reebok Speed TR tenisice na noge znate za što su namijenjene. Imao sam priliku tenisicu testirati 30 dana, i moram priznati, oduševljen sam njome. Na prvi dojam, činilo mi se kao da je Speed TR mlađi brat Nano 7.0 ali sam se prevario“ – rekao je Tomislav Jurak, Reebok ambasador i prvi certificirani Crossfit L1 i Crossfit CPK trener u Hrvatskoj te nastavlja: „Speed TR se razvija u svom zasebnom segmentu treninga i vjerujem kako će vrlo brzo pronaći svoj put prema korisnicima. Želite li provjeriti kvalitetu nekog proizvoda, najbolje ga je podvrgnuti rigoroznom testiranju, a tako će u naredih mjesec dana 60 fitness trenera testirati Reebok Speed TR u svakodnevnom treningu. Gotovo sam siguran kako će Reebok Speed TR tenisice zadovoljiti sve zahtjeve fitness profesionalaca u Hrvatskoj“.

Ključne značajke Reebok Speed TR:

 • Cordura®Infused Upper
  Izdržljivo gornjište za kretanje u svim smjerovima.
 • Duracage Heel Clip
  Stabilan potplat omogućuje osjećaj sigurnosti.
 • Stable Outsole
  Posebno ojačanje na sredini potplata osigurava čvrstoću i sigurnost.

“Vjerujemo kako će Reebok Speed TR tenisica zainteresirati sve naše potrošače i ljubitelje funkcionalnih treninga, od sportskih, bootcamp i visoko intenzivnih intervalnih treninga. Kombinacija visoke fleksibilnosti, izdržljivosti i ukupne podrške osigurat će im nemjerljivo i novo iskustvo treninga”– za Reebok je rekao Tal Short, viši voditelj proizvodnje.

Reebok Speed TR tenisice dostupne su po cijeni od 749,00 kuna u maloprodajnoj mreži Reebok partnera: FitZone by PolleoSport – Arena Zagreb, Intersport, Ferivi, #One Joker Split, Top Sport i Sport & Moda