26.02.18

Skriveni klasik

Junaci ulične supkulture, grafiti umjetnici Sany i Felipe Pantone pokazuju nam što znači biti klasik Reebokovim Club C tenisicama.

Najnovija iteracija jedinstvenog Club C osmišljena je u suradnji s kreativnim specijalistima za boju iz njemačke tvrtke Montana Cans.

Brand koji neustrašivo vjeruje u one koji izazivaju očekivanja i pomiču svoje kreativne granice, svojom novom kampanjom Always Classic spaja najautentičnije pionire ove generacije i udružuje svoje Franchise Four Collective, Freestyle Hi, Classic Leather i Workout Plus timove sa Sany, leadericom u muškom svijetu grafiti scene i Felipeom Pantone, poznatima po svojoj kinetičkoj grafiti umjetnosti.

Osmišljen ’85, Club C je nastao kako bi rezultate ostvarivao u dvorani ili na igralištu, ali promijenio je igru kako bi ulici servirao stil. Ova originalna silueta preskočila je kulturne i stilske granice kako bi poslala suštinska oznaka ulične mode, a njen upadljiv izgled i stav oduvijek su bili najiskreniji nošeni od ljudi čiji osobni stil ostavlja istinski trag. Odbijanjem da se ostavi spreja i odlučna da donese žensku snagu u dominantno mušku grafiti scenu, Sany je hrabro označila svoje mjesto u uličnoj umjetnosti i supkulturi, te baš kao i Club C, nastavlja ostavljati svoj pečat na ulicama. Felipe Pantone svojim hrabro obojenim geometrijskim umjetničkim instalacijama čuva igralište na raskrižju ulične i moderne umjetnosti, a time predstavlja i temelje Reebokove Club C hrabre estetike.

Reebok surađuje s Montana Cans, renomiranim njemačkim proizvođačem boja u spreju kako bi prenio svjež izgled Club C, Classic Leather i Workout Plus. Ove klasične siluete predstavljaju idealna platna za kulturu grafiti umjetnosti. Svaka linija inspirirana je Montana Cans bojama sa zanimljivim detaljima poput brojeva boja prenešenim s limenke spreja na podnožje svake tenisice.

Održavajući neizbrisivu posturu i privlačnu kreativnu snagu u okviru grafiti subkulture, Sany i Felipe Pantone predstavljaju “skrivene klasike” kao glas podzemlja i poput klasične Club C siluete, njihovi individualni stilovi masivno odjekuju. Pravi teniski klasik, Club C zadržava svoje prepoznatljive dijelove, te nosi baštinu prvaka uz moderni izgled, savršeno je spreman za Sany i Felipe Pantone, nekonvencionalne kreativne vizionare nove generacije koji se izražavaju kroz nepokolebljivo povjerenje u stil.

Poznati fotograf Atiba Jefferson snimio je Always Classic kampanju s neustrašivom ekspresijom i nekonformističkim stavom, a uz Sany i Felipea Pantonea kampanja predstavlja i Reebokove najvažnije partnere uključujući hip-hop duo Rae Sremmurd, repera Lil Yachty, pop superzvijezdu Arianu Grande i međunarodni supermodel Gigi Hadid.

Pratite Reebok.hr za daljnje informacije i saznajte tko su sljedeći kreativci Always Classic, a ovdje možete pronaći i Montana Cans kolekciju za proljeće/ljeto, baš kako je nose i Sany i Felipe Pantone.

#AlwaysClassic