25.02.16

Reebok ZPump Fusion 2.0 pristaje svakom stopalu

Idealna tenisica koja udovoljava svim sportskim izazovima s fokusom na energično i urbano trčanje


Iz sezone u sezonu, Reebok kao globalni fitness brend, uvijek je u potrazi za najnovijim i atraktivnim tehnologijama. Lansirajući revolucionarnu i novu generaciju Reebok tenisica
ZPump Fusion 2.0 koja, zahvaljujući air-fit tehnologiji s posebnim zračnim punjenjem i regulacijom zraka, popunjava sve praznine između tenisice i stopala, garantira potpuno novo iskustvo, besprijekornu udobnost i laganu prilagodbu svakoj podlozi.

Pritiskom na Pump dugme na peti zrak prolazi kroz ventile u komoru koja se puni, omogućavajući joj da izdigne gornjište i petni dio tenisice i tako se oblikuje prema stopalu trkača. Kako bi tenisicu u potpunosti prilagodili svojim potrebama, neki trkači će dugme morati pritisnuti tri puta, dok će drugi to uraditi možda i dest. Da bi se zrak oslobodio, dovoljno je da se ispumpa pomoću ventila za otpuštanje.


  • REEBOK-ZPUMP-FUSION-2.0_image1
  • REEBOK-ZPUMP-FUSION-2.0 WOMENS
  • REEBOK-ZPUMP-FUSION- 2.0 MENS
  • REEBOK-ZPUMP-FUSION-2.0_image2
  • REEBOK-ZPUMP-FUSION-2.0_image3

Za razliku od tradicionalne tenisice, koja se često sastoji od preko 40 pojedinačnih dijelova, modeli iz generacije Rebook ZPUMP Fusion 2.0 posve su jedinstveni jer su sastavljeni od samo tri ključna segmenta: Pump tehnologije – revolucionarna komora ispunjena zrakom koja je lagana i mijenja se prilikom pumpanja zraka, obavija svako stopalo individualno, kreirajući oblik koji odgovara stopalu, pričvršćuje ga i pruža maksimalnu pokretljivost, PowerFramea – jedinstven za ZPUMP Fusion 2.0, pomaže da zračna komora ostane što bliže stopalu, prilagođavajući mu se na jedinstven način i Karbonizirane pjene – Karbonizirani središnji potplat osigurava osjećaj lakoće i udobnost pri svakom koraku.

Nova generacija ZPump Fusion 2.0 genijalno je otkriće Pump tehnologije koja je lansirana još prije 25 godina. Tehnologija je jedinstvena i najnaprednija inovacija u području obuće, koja nastavlja svoj razvoj sve do danas. Od prvog predstavljanja davne 1989. godine, Pump modeli tenisica smatraju se kultnim komadima obuće, a kako je na samome početku bila predstavljena kao košarkaška tenisica te se zatim počela koristiti i u drugim sportovima poput tenisa, trčanja i aerobika, danas je prilagodljiva jer udovoljava gotovo svim sportskim izazovima, s fokusom na energično i urbano trčanje.

“Veći dio tenisica je napravljen tako da odgovara standardnom stopalu – ali standardna veličina stopala ne postoji. S Pump tehnologijom dobijate tenisicu koja se oblikuje po vašem stopalu i koja je idealna za najrazličitije uvjete trčanja. Mi u Reeboku konstantno nastojimo unaprijediti obuću za trčanje kako bismo poboljšali iskustva naših potrošača. ZPUMP je dizajniran tako da odgovara svim trkačima i najrazličitijim terenima”, rekao je Scott Daley, General Manager divizije Running.


Više informacija