08.11.17

Reebok X Victoria Beckham

Jedna od omiljenih ikona stila današnjice, Victoria Beckham odavno želi osnažiti žene kroz svoje modne kreacije. Poput Reeboka, pionira u proizvodnji ženske sportske odjeće, na isti način želi nadahnuti žene diljem svijeta da prihvate sebe onakvima kakve jesu i budu apsolutno svoje.

Ovom novom suradnjom Reebok i Victoria žele dizajnirati kolekciju koju će žene zavoljeti, i u kojoj će se osjećati samouvjereno i samodostatno. Oba brenda vjeruju u snagu jake, stvarne žene, jer je to upravo ono što ih nadahnjuje, inspirira. Koristeći modu kao jedno od sredstava za ujedinjenje svih žena, novo i uzbudljivo partnerstvo vodi nas do ostvarenja sinergije između dva brenda.

Reebok i Victoria potiču žene da prihvate svoje nesavršenosti zagovarajući individualizam i razbijanje barijera.

Kao brend koji hrabro stoji uz one koji se žele izraziti, Reebok se zalaže za stvaranje jedinstvene odjeće i obuće za žene, a kolekcija Reeboka i Victorie Beckham će spojiti njihovu zajedničku strast i kreativnost kako bi se žene diljem svijeta osjećale snažno i moćno u svome tijelu.

“Dugo sam imala želju izraziti svoju modnu estetiku u sportskom okruženju. Partnerstvo s Reebokom omogućit će mi daljnju promociju vlastite vizije u drugačijoj i posve novoj kategoriji. Osjećam se uzbuđeno što mogu raditi s brendom koji predstavlja ikonu u sportskom svijetu, te predstavlja moje osobno uvjerenje kako je potrebno ohrabrivati žene da budu najbolje verzije sebe“, izjavila je Beckham.

Saznajte više