15.07.21

Reebok x Victoria Beckham: Otkrijte petu kapsula kolekciju poznate modne dizajnerice

Ističući svoju viziju stila, ali i ljubav prema sportskoj opremi, modna dizajnerica Victoria Beckham je i ove godine udružila snage sa fitness i lifestyle brendom Reebok, a rezultat pete po redu kapsula kolekcije jesu komadi dizajnirani za nošenje i u gymu i u svakodnevnim aktivnostima.

Spojem sportskog i svakodnevnog stila oblačenja Beckhamova je poručila da je ovog ljeta najvažnije da se osjećamo dobro u svojoj koži. Upravo zato je svaki komad iz ove kolekcije izrađen po inovativnim standardima, od visokokvalitetnih materijala koji pružaju najbolje performanse tijekom treninga omogućavajući da se osjećamo dobro i izgledamo moderno.

“Dok sam radila na novoj kolekciji najviše pažnje sam posvetila odabiru materijala koji bi odgovorili na različite potrebe ljudi. Željela sam kreirati sportsku opremu za sve one koji vode dinamičan stil života. Zahvaljujući Reebokovoj sportskoj ekspertizi i prepoznatljivom stilu brenda Victoria Beckham dizajnirali smo jednu funkcionalnu kolekciju koja se može nositi tijekom cijelog dana”, istakla je Beckhamova.

Nježno roze i mint boja dominiraju kolekcijom, dok su tu i nezaobilazne crna i bijela za sve one koji vole klasiku. Pažljivo kreirane tajice i topovi za treninge visokih performansi upotpunjavaju modern majice s kapuljačom, kao i detalji poput kapa i torbi.

Peta po redu kapsula kolekcija sa potpisom Victorije Beckham i brenda Reebok dostupna je na reebok.com/victoriabeckham i victoriabeckham.com.​