20.09.16

Prijavi se na ReebokXChallenge treninge!

Reebok i Intersport Hrvatska i ove jeseni pozivaju na seriju treninga na otvorenom!

Otkrij nova mjesta za treninge i budi dio „Be More Human“ priče o stalnom napretku. Imajući to na umu, Reebok je grad pretvorio u veliko sportsko igralište jer na taj način želi potaknuti vježbanje na otvorenom koristeći sve elemente iz prirode. Uz Reebok postani boljom verzijom sebe: transformiraj život, izoštri um, ojačaj međuljudske odnose i oslobodi svoj puni ljudski potencijal.

Raspored treninga

17.09.2016. Pump your run!
RUNNING

01.10.2016. Let’s dance!
DANCE

15.10.2016. Work out!
CROSSFIT

05.11.2016. Move your ass!
BOOTCAMP

Sudjelovanje je besplatno, a za treninge se potrebno prijaviti na ReebokXChallenge.hr


Prva je na redu bila Pump your run! utrka na 5 km. Start i cilj ove kružne utrke bili su na početku Dubravkinog puta, a Reebok je sve sudionike častio hamburgerom i pićem po izboru! Oni najbrži osvojili su nove Reebok ZPump Fusion 2.5 tenisice.

Svi treninzi se održavaju na otvorenom, a jedni od najboljih trenera u Hrvatskoj pobrinut će se da se dobro oznojiš i još bolje zabaviš! Let’s dance trening rezerviran je za 01.10., a iskusne trenerice, Ana Matejak i Matea Knez pokazat će ti korake i otkriti novu zabavnu i efikasnu metodu vježbanja. Tajana Grujčić i Tomislav Jurak pomoći će ti da vježbaš bolje na Work Out! natjecanju namijenjenom CrossFit rekreativcima, dok će Goran Sajko biti zadužen za Move! trening izdržljivosti.

Nove modele potraži na Intersportovim prodajnim mjestima, prijavi se na ReebokXChallenge treninge i dobro se zabavi. Ti ponesi snagu, mi nosimo podršku! #BeMoreHuman

Prijavi se