28.07.17

Poznata glumica Nina Dobrev novo lice Reebok x Les Mills partnerstva

Svjetski poznata glumica Nina Dobrev velika je ljubiteljica fitnessa i zdravog načina života, a potaknuta željom za inspiriranjem, pokretanjem i osnaživanjem ljudi za odabir aktivnog i fit života, udružila je snage sa Reebok brandom i svjetskim liderom u grupnom fitnessu Les Mills. Kroz suradnju, Nina, Reebook i Les Mills će ohrabriti žene diljem svijeta na pokazivanje svoje strasti, energije i stjecanje samopouzdanja kroz fitness.

  • SHOT_01_0357
  • Reebok_Nina_Dobrev-187
  • SHOT_01_0155
  • Reebok_Nina_Dobrev-186

Kao prava fitness pobornica koja uživa u redovnim treninzima sa prijateljima, Nina je savršena ambasadorica za grupni fitness, koji je u glavnom fokusu Reebok x Les Mills partnerstva. Od svog osnutka, Les Mills je bio brand – predvodnik grupnog fitnessa sa širokim spektrom treninga, dok je Reebokova težnja prema ohrabrivanju zajedničkih treninga, bilo gdje i bilo kada, u samoj osnovi branda.

„Snimanja ponekad mogu potrajati, ali ja uvijek na prvo mjesto stavljam zdrav stil života. Treniranjem uspostavljam i održavam ravnotežu – pomaže mi da se opustim i prikupim energiju.“ kaže Nina. „Volim se naći s prijateljima i skupa s njima otići na trening, gdje bodrimo jedni druge u napretku, i pomičemo vlastite granice; to je ono zbog čega se osjećaš kao dio zajednice.“

Od full-body treninga s utezima do visokointenzivnih kardio satova, Les Mills programi počivaju na najnovijim saznanjima o fitnessu, kao i na snazi glazbe kako bi se upotpunio doživljaj grupnog treninga. Zbog zahtjevnog rasporeda, Nina je ljubitelj Les Mills Grit programa – visokointenzivnog intervalnog treninga čiji su rezultati brzo vidljivi, što je odličan izbor za nekog s unaprijed isplaniranim dnevnim rasporedom.

Govoreći o ovom partnerstvu, Inga Stenta, senior direktorica brand managementa za Reebok Global, izjavila je: Vrlo smo uzbuđeni što se Nina pridružila Reebok i Les Mills zajednici i što zajedno nadahnjujemo ljude da vode aktivan život. Nina je u potpunosti u skladu sa Reebok i Les Mills holističkim pristupom zdravom načinu života.
Poznata po besprijekornom stilu na crvenom tepihu i van njega, Nina će predstaviti Reebok x Les Mills kolekciju koja objedinjuje inovativnu tehnologiju i materijale suvremenog dizajna. Imajući u vidu njen moderan modni izričaj, Corina Werkle, generalna menadžerica Trening sektora u Reeboku je izjavila:
Ninin stil konstantno napreduje i pomiče granice – ona se ne boji preuzeti rizik pomalo smjelim izgledom, ili probati nešto drugačije. Nina će, zajedno s nama i Les Millsom, pružiti podršku u ohrabrivanju žena da pokažu stav s ovom modernom kolekcijom koja ne pravi kompromise između performansi i stila.

„Les Mills i Reebok su posvećeni tome da pomažu ljudima u vođenju zdravog i aktivnog života – zato smo vrlo uzbuđeni što nam se Nina pridružila, i što će svojom strašću inspirirati ljude da se pokrenu“ , izjavio je Phillip Mills, izvršni direktor Les Mills International.

Nina će se pojaviti u Reebok x Les Mills kampanji za jesen/zimu koja je dostupna na http://www.reebok.com/us/nina_dobrev.