18.06.16

Reebok CrosFit Nano 6.0 – najbolji saveznik na CrossFit borilištu

Reebok je CrossFit® kolekciji dodao najoviju perjanicu – model NANO 6.0

Reebok, vodeći globalni proizvođač CrossFit® opreme i obuće, predstavio je najnoviju verziju jedne od najtraženijih tenisica u CrossFit boxevima diljem svijeta – Reebok CrossFit Nano 6.0.
Nano franšiza nastavlja napredovati imajući fokus na Reebokovim inovacijama u usavršavanju CrossFit obuće posljednje generacije. Tako najnoviji model CrossFit Nano 6.0 ima najinovativniji potplat za treninge snage i izdržljivosti, dok istovremeno nudi anatomsku podršku koja je savršeno prirodna i sigurna.

Najnoviji model Nano 6.0 pruža stabilnost i kontrolu zahvaljujući anatomskom ležištu za petu koje zajedno sa Kevlar® materijalom doprinosi izdržljivosti. „Stalne inovacije su srž razvoja Reebok tenisica za CrossFit. Idemo u korak sa CrossFit zajednicom kako bismo razumjeli i bili dio evolucije i rasta CrossFit-a, dok nastavljamo biti vodeći brend i prvi izbor za CrossFit-ere. Raznovrsna ponuda proizvoda koja je vrijedna poštovanja i koja cijeni napore CrossFit sportaša diljem svijeta – to je ono što nam je bitno i vjerujemo kako će Nano 6.0 upravo to postići“, izjavila je Inga Stenta, Senior direktor za razvoj brenda Reebok.

Reebok CrossFit Nano 6.0 karakterizira niz inovativnih dijelova, a popis tehnologija i vrhunskih materijala doista je impresivan.

  • Gornjište – potpuna zaštita od 360 stupnjeva koju pruža Kevlar® materijal. Kombinacija lakog i mrežastog materijala koji u sinergiji s Kevlarom® po sredini, podižu ROPEPRO potplat na novu razinu.
  • Središnji dio – napravljen od termo-poliuretana zaštitne obloge za vrhunsku stabilnost sa R55 Rebound Reebok tehnologijom, jamči znatno veću udobnost i ublažava kontakt stopala sa podlogom.
  • Donji dio/potplat – MetaSplit proširenje na prednjem dijelu stopala i fleksibilni utori za optimalnu pokretljivost i povećanu stabilnost, savršeni su spoj pri podizanju tereta i dinamičnim pokretima.

Reebok CrossFit Nano 6.0 prvi je put testiran na vježbalištu na ekskluzivnom trening kampu u Cantonu koji se održava u Reebok CrossFit One box-u svake godine uoči CrossFit Igara.

„Svake godine se radujem inovacijama kojima Reebok unaprijeđuje Nano i načinu na koji ove tenisice utječu na moj nastup na Igrama. Reebok CrossFit Nano 6.0 su korak ispred svih u kreiranju fleksibilne i udobne tenisice za natjecanje ili treniranje. Prilagodljivost je ključna u Igrama, jer nikada ne znate kakve vas vježbe očekaju. Uz Nano 6.0 uvijek možete samouvjereno izaći na teren i osvojiti ono što je pred vama.“, rekla je Katrin Davidsdottir, službeno „najfit“ žena na svijetu i Reebokova sportašica.

Reebok CrossFit Nano 6.0 modeli dostupni su ove jeseni u Reebok fithub storeu u Arena Centru te u maloprodajnoj mreži Reebokovih partnera.

Pogledajte dostupne modele