19.07.21

CrateMaster: kratka priča o zajednici, važnosti sporta i Reeboku

Reebok najavljuje novu brand platformu ‘Life Is Not A Spectator Sport’

Omiljeni sportski i lifestyle brand Reebok službeno predstavlja CrateMaster, kratki film s potpisom kreativnog direktora i modnog dizajnera Kerbyja Jean-Raymonda, a koji najavljuje novu Reebokovu brand platformu ‘Life Is Not A Spectator Sport’. Ovim filmom Reebok želi pokazati da sport treba biti dostupan svima i svugdje.

CrateMaster nosi novu kreativnu viziju i pristup ove globalne robne marke sportske odjeće, predstavljen nedavnom video serijom “Reconnect”. Film je snimljen u Brownsvilleu u New Yorku, a radnja prati svakodnevni život mladih iz susjedstva dok se kreću gradom, svo vrijeme planirajući večernji košarkaški turnir. “Za gradska područja poput Brooklyna, gdje je ispričana ova priča, pristup igri je velik problem – imate toliko ljudi s tako malo resursa i još manje prostora”, objasnio je Kerby Jean-Raymond, potpredsjednik Creative Directiona za Reebok. “CrateMaster definira snagu zajednice i igre koja motivira ove mlade ljude da stvore vlastiti stav, da se druže i uživaju u sportu”.

Ovim je filmom prikazano da kreativnost i strast za sportom mogu gradski nogostup, ogradu ili uličicu pretvoriti u gravitacijsku silu za zajednicu i mjesto za natjecanje na kojem svatko može postati prvak. “Želimo prikazati sportove i aktivnosti kojima svi mogu imati pristup”, nastavio je Jean-Raymond. „Nadovezujući se na ideju da se ‘život ne prati iz gledališta’, svojoj ćemo publici pokušati prenijeti snagu kretanja i način na koji se mogu kretati, bez obzira odakle su ili koje mogućnosti imaju. Ova perspektiva s ljudima u prvom planu autentična je za Reebok”.

Uz to, za daljnju potporu zajednice iz filma, Reebok će organizaciji Friends of Hilltop donirati potrebnu opremu za igralište i rekreacijski centar Hilltop.

U narednim mjesecima Reebok najavljuje novu globalnu brand kampanju pa će tako prva linija pod vodstvom Jean-Raymonda biti predstavljena 2022. godine nakon čega slijedi i njegova prva kolekcija 2023. godine. CrateMaster je dostupan putem Reebokovog YouTube kanala i web stranice Reebok.com/CrateMaster.