22.11.17

Crafted by Fitness

Reebok Lux Tights i Epic Shorts: dva must have proizvoda za fitnes

Čini se potpuno logično da u 2017. godini raspravljamo o slanju posade Mars i istražujemo nove potencijalne nove svjetove. Budućnost je sada.

Zar je onda previše očekivati da imamo tajice koje se ne urezuju i koje ostaju na mjestu za vrijeme vježbanja? Ili hlače za trening koje ne ograničavaju pokrete?

Vrijeme je za novu generaciju opreme za fitnes. I zato smo odlučili poslušati ljubitelje fitnesa i prema njihovim željama stvoriti kolekciju Crafted by Fitness, u kojoj je u svaki šav utkana želja za stvaranjem ultimativnih tajica i kratkih hlača za treninge.

U središtu ove kolekcije su Reebok Lux Tights i Epic Shorts, tajice i kratke hlače za treninge, koje potrošačima nude do sada neusporedivo bolju prilagodbu i maksimalnu mobilnost.

Reebok Lux Tights

Savršena su kombinacija mode i funkcionalnosti. Ovaj svestrani model tajica savršen je za svako vježbanje, bilo da je riječ o dizanju utega, trčanju ili yogi. Širok pojas čuva „sve na svome mjestu“ i osigurava optimalnu slobodu kretanja.

Reebok Lux tajice dizajnirane su s visokim performansama Nylux Premium materijala koji na najbolji način odbija znoj. Ima ravne i ergonomske bočne šavove te visoko odrezani pojas na stražnjoj strani.

Posebno atraktivne ELLE LUX tajice koje su nastale sjajnom kolaboracijom Reeboka i Elle, poznate grafiterke iz Broolyna, čiji je prepoznatljiv urbani dizajn predstavljen na komadima na posve novi način. U Crafted by Fitness kolekciji dostupne su i Lux Bold Combat tajice koje imaju karakterističnu tkaninu s recikliranim vlaknima.

Koristeći Speedwick tehnologiju svi LUX modeli savršeno reguliraju znojenje, a tijelo održavaju suhim prilikom vježbanja. Kako ne bi zanemarili svu potrebnu udobnost, imaju i antimikrobne armature s unutrašnje strane koje sprječavaju rast štetnih bakterija i eliminiraju neugode mirise tijekom i nakon vježbanja.

Reebok Epic Shorts

Kratke hlače koje lagano prianjaju i maksimalno su udobne prilikom svakog treninga.

Bočni prorezi omogućavaju veći raspon pokreta prilikom trčanja ili rastezanja, a kada sunce dovoljno ugrije i temperature skoče, tu je UPF 50+ zaštita koja štiti tijelo od ultraljubičastih zraka.

Kratke hlače za trening bez znojenja. Zaboravite na znojenje uz Epic Lightweight Shorts. Stay-dry uz Speedwick tehnologiju i vodonepropusni premaz koji omogućavaju da ostanete svježi i suhi tijekom najzahtjevnijih treninga. Posebnost je tkanina koja se rasteže u 4 smjera te bočni prorezi koji se brinu za apsolutnu mobilnost.

“Znamo da naši potrošači svaki dan naporno vježbaju u našim sportskim kolekcijama, stoga mi dizajneri moramo slijediti njihov korak i uskladiti svoju predanost u razvoju proizvoda koji će im omogućiti dosegnuti maksimalni potencijal. Mi nismo samo strastveni u stvaranju najboljeg proizvoda, nego smo i poprilično opsesivni. Crafted by Fitness slavi ovu beskrajnu potragu za najboljim materijalima, dizajnom i u konačnici, proizvodom koji ne samo da izgleda odlično, nego je i ugodan je za nošenje. Iza svakog šava skrivaju se godine predanosti, strasti i znoja kako bi isporučili potrošačima najkvalitetniji proizvod”, rekao je Hien Nguyen, dizajner.

Crafted by Fitness modeli dostupni u Hrvatskoj, prodajna mjesta i cijene:

Potražite Crafted by Fitness proizvode