31.10.19

Cardi B u novoj Reebok kampanji

Aztrek Double i Aztrek96 najuzbudljivije siluete u Reebokovoj arhivi

Cardi B, jedna od najpopularnijih glazbenih zvijezda današnjice, ponovo se našla u ulozi modela najnovije Reebok kampanje za jedinstvene Aztrek Double i Aztrek 96 tenisice.

Čuvena Aztek trkačka tenisica iz devedesetih, danas je transformirana u tenisicu modernog doba koja savršeno predstavlja duh i stav Reeboka iz posljednjeg desetljeća prošlog stoljeća.

Novi Aztrek Double zadržao je živahan i specifičan dizajn svog prethodnika, ali sada uz još bolje performanse. Silueta je osvježena novim bojama i specijalnim detaljima, a odlikuje se dodatno podebljanom potplatom uz savršeni pad za stopalo, koja će savršeno obilježiti modnu scenu ove sezone.

Reebok Classic Aztrek Double 749,00 kuna

S druge strane, jedinstvena Aztrek 96 silueta dolazi u još odvažnijoj i dinamičnijoj formi od svog ranijeg modela koja se predstavlja u novom koloritu s naglašenim slojevima i znatno izraženim logotipom. Namijenjena je svim trendseterima kako bi ove sezone na najbolji mogući način istaknuli svoj modni izričaj.

Reebok Classic Aztrek96 699,00 kuna

Oba modela karakterizira posebna Hexalite tehnologija za maksimalnu udobnost, dok se Aztrek 96 ističe i svojim asimetričnim đonom u obliku dijamanta.

Aztrek Double u različitim bojama za žene, kao i unisex model Aztrek 96 dostupni su u maloprodajnoj mreži Reebok partnera:

  • Aztrek96: Shooster, Buzz, NOSS i The Athlete’s Foot
  • Aztrek Double: Shooster, Buzz, NOSS, The Athlete’s Foot, Ferivi Sport i Shoe Be Do