15.09.17

Reebok i Ariana Grande nadahnjuju nove generacije

„Čast mi je udružiti se s brandom čija je misija nadahnuti ljude da postanu boljom verzijom sebe“

Reebok je objavio početak nove suradnje s međunarodnom superzvijezdom i influencericom Arianom Grande!

Ova zanosna američka pop i R&B pjevačica i tekstopisac svjetsku je slavu stekla u mjuziklu Broadway te u televizijskoj seriji Victorious.

Svojom sposobnošću povezivanja mode i fitnessa postala je globalna inspiracija, a svojom neumoljivom i neustrašivom osobnošću, kako ispred fanova, tako i iza kamera, Ariana će zasigurno ostaviti snažan dojam tijekom narednih godina suradnje.

Valja istaknuti da je Reebok pionir fitness pokreta još od davnih osamdesetih godina kada je nadahnuo mnoge generacije žena da prihvate svoje fizičke sposobnosti i budu odvažne najviše što mogu biti.

U duhu zajedničke misije koju navedenim partnerstvom žele postići, Grande kaže: “Kao i Reebok, ponosno stojim iza svih onih koji se žele slobodno izraziti, slaviti svoju individualnost i otkrivati svoje granice bez straha. Ja sam zagovornik onih koji prihvaćaju sebe onakvima kakvi jesu. Reebokova snažna poruka o poticanju samopouzdanja i samo-poboljšanja je nešto čime se i ja vodim i divim. Čast mi se udružiti s brandom čija je misija nadahnuti ljude da budu najboljom verzijom sebe.

U Reeboku snažno vjerujemo u Arianin bezgraničan potencijal, jer na povjerljiv način potiče mlade generacije kako valja preuzeti rizike, biti hrabar i odvažan, nastavljati razbijati predrasude te se uzdizati nakon pada. Reebok ne skriva uzbuđenje što je Ariana postala dio njihove velike zajednice jer ovom suradnjom pomaže pozivati ljude diljem svijeta da postanu boljom verzijom sebe.