Zajedno možete više!

Ako vježbate u paru, bit ćete motiviranije i lakše ćete savladati sve izazove!

Prijavi se na novi ReebokXChallenge, povedi prijateljicu i vježbajte zajedno! Kroz trening te vode vrhunski fitness stručnjaci OrlandoFit tima, a na tebi je samo da se fokusiraš, držiš korak s prijateljicom i vikend započneš sa puno dobre energije!

Gdje: OrlandoFit Green Gold Gym, Radnička cesta 52

Kada: Subota 23.03.2019 u 10:00

Max: 30 sudionika

  • Sudjelovanje se ne naplaćuje, a za sve sudionice osigurali smo Reebok poklon
  • Osmijeh i zabava su zagarantirani, a nakon treninga vas čekaju zdravi zalogajčići
  • Na treningu ćete moći testirati nove Reebok Flexagon tenisice dostupne u Intersportu

Pripremite se za indoor izazov jer vrijeme je da ReebokXChallenge posjeti OrlandoFit Green Gold Gym. Uz naše dvije instruktorice Ivonu i Antoniu vježbajte u paru i dobro se zabavite. Vježbanje u paru povećava motivaciju za trening i temelj je usvajanja zdravih navika kroz cijeli život. Najbolji način da vam to naše OrlandoFit cure pokažu je kroz sat vremena odličnog treninga.

Bodyweight i kompleksne vježbe obogaćene ravnotežnim položajima čine ovaj trening zanimljivim i izazovnim dok ćemo izvođenjem vježbi u paru nadodati i komponentu zabave. Bitne sastavnice treninga su kontrola disanja te osvještavanje i jačanje dubokih slojeva mišića te unapređivanje njihove stabilizacijske uloge. Kompleksnošću vježbi potaknut ćemo rad više mišićnih grupa u isto vrijeme dok će se pokreti odvijati kroz više zglobova. Tako je trening blizak svakodnevnom životu i prirodnom pokretu kroz koji se odvija. Modifikacijama svake pojedine vježbe vježbanje ćemo učiniti prikladnim ženama različitih dobnih skupina i vježbačkog iskustva te različitim razinama utreniranosti.

Ivona Forenbaher

Ivona je završila školu za ritmiku i balet. Bivša je članica plesnog ansambla Tihane Škrinjarić , plesni pedagog i koreograf u plesnoj školi Tihane Škrinjarić. U svijetu aerobika je više od 15 godina, te radi kao instruktor do današnjeg dana. Ivona također radi kao RBK koreograf za plesne modne revije. Zbog velikog i dugogodišnjeg iskustva u aerobicu i u plesu postaje prezenter na mnogim aerobic konvencijama.

U OrlandoFit Fitness Kaptol-u i Green Gold Gym-u, radi kao instruktor grupnih programa.

Antonia Jelić

Voditeljica grupnih programa u OrlandoFit fitnessu specijalizirala se u programu Pilatesa uz upotrebu različitih rekvizita kako bi utjecali na pravilnu posturu tijela.