Zajedno snažniji!

Znaš li da vježbanje s prijateljima povećava motivaciju za 100%?

Pogledaj novu opremu za vježbanje iz Reeboka, povedi prijatelje na trening i postanite snažniji, zajedno! Kroz trening te vode vrhunski fitness stručnjaci, a na tebi je samo da se fokusiraš i držiš korak s prijateljima, ili oni s tobom?

  • Sudjelovanje se ne naplaćuje
  • Osmijeh i zabava su zagarantirani
  • Na treningu testiraj Reebok Sprint TR tenisice i osvoji vrijedne nagrade

Gdje: OrlandoFit Green Gold Gym, Radnička cesta 52

Kada: Subota 10.03.2018

Pripremite se za indoor izazov jer vrijeme je da Reebok X Challenge posjeti OrlandoFit Green Gold Gym. Uz naša dva instruktora Mirnu i Orlanda vježbajte u paru jer to je garancija dobre zabave te svestranog i dinamičkog treninga. Vježbanje u paru povećava motivaciju za trening i temelj je usvajanja zdravih navika kroz cijeli život. Najbolji način da vam to Mirna i Orlando pokažu je kroz sat vremena funkcionalnog treninga koji se sastoji od čučnjava, iskoraka, sklekova, trčanja, vježbi sa girjama i vježbi na parteru zaokružen u smislenu cijelinu s ciljem svestranog razvoja svih sposobnosti.

Raspored događanja:

10:00Prvi termin

17:00Drugi termin

*Trening je ograničen na 30 osoba po terminu koji se popunjava po redosljedu prijave

Želimo vas potaknuti da postanete snažniji, zajedno! Kupi nove Sprint TR s prijateljem ili prijateljicom i oboje ostvarite 20% popusta! Dođite zajedno u odabrane prodavaonice Intersport ili ostvarite popust kupnjom na web shopu koristeći kod REEBOK-SPRINT koji vrijedi ukoliko se u tvojoj košarici nalaze 2 para novih Reebok Sprint TR tenisica! Javi prijatelju i požurite jer akcija vrijedi do 20. ožujka!

Orlando Lopac

Profesor kineziologije, diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, Hrvatska. Vlasnik Orlando Fitness grupe, jedne od najcjenjenijih tvrtki koja djeluje u istočno europskoj regiji na polju sporta i rekreacije, te dvaju fitness centara, OrlandoFit Fitness Kaptol i OrlandoFit Green Gold Gym. Više od 20 godina djeluje u svijetu fitnessa koji je povezao sa svojim poslom, ambicijama, strastima i životom. Sponzoriran od Reeboka, Orlando danas najviše djeluje i radi kao lifestyle trener, savjetnik, predavač, kolumnist i edukator, no i dalje je aktivan u ulozi osobnog trenera, instruktora Pilatesa, funkcionalnog i TRX treninga, te drugih individualnih i grupnih fitness programa poput aerobika, plesa... Međunarodni je prezenter i sudionik brojnih svjetskih fitness i health kongresa, konferencija i konvencija Argentina, Italija, Grčka, Rumunjska, Nizozemska, Francuska, Slovenija, Belgija, Srbija)

Mirna Čužić

Radi u Orlando Fitness Grupi već 10g kao voditelj grupnih programa i osobni trener. Instruktor je fitnessa u teretani i certificirani Pilates instruktor. Bivša natjecateljica u taekwondo-u i bikini fitnessu. Specijalnost su joj grupni programi koji se baziraju na borilačkim vještinama (boxing fitness i cross combat) te funkcionalni treninzi visoko-intenzivnog tipa. Uz fitness, velika ljubav su joj 'daskaški' sportovi - windsurfing, wakeboarding i snowboarding.