Samo pozitivno!

Pripremili smo još jedan ReebokXchallenge trening. Sve ostalo je na tebi!

Pripremite se za indoor izazov jer vrijeme je da ReebokXChallenge ponovno posjeti OrlandoFit Green Gold Gym. Osigurali smo vrhunske trenere, Reebok Sprint TR tenisice koje možeš testirati, odlično Tips & Tricks predavanje i iskusne savjete Zdenka Klarića, zdrave zalogajčiće i puno dobre energije za početak vikenda!

Mi smo tu kao podrška, a sve ostalo je na tebi! Vidimo se u subotu?

Sudjelovanje se ne naplaćuje, a broj mjesta je ograničen, stoga požuri jer mjesta punimo prema redoslijedu prijave. Trening će zadovoljiti vježbače rekreativce baš kao i naprednije fitness entuzijaste, a za one najbolje osigurali smo i nagrade: nove Reebok Sprint TR tenisice!

Osiguraj svoje mjesto na treningu!

Gdje: OrlandoFit Green Gold Gym, Radnička cesta 52

Kada: Subota, 24.11.2018

Start: 9:30h

Kraj: 13:30h

Max: 30 sudionika

9:30 - 10:00

Vrijeme je da se presvučete, duboko udahnete i pripremite za par sati dobre energije, zabave i pozitive! Prije početka treninga dočekat će vas Reebok trener Marko i predstaviti vam nove Reebok Sprint TR, dostupne ekskluzivno u Intersport trgovinama i na www.intersport.hr, koje će oni najbrži imati priliku testirati na djelu.

Reebok Sprint TR su lagane i svestrane sportske tenisice koje su kao stvorene za različite vrste treninga. Ove svestrane tenisice dobro podupiru stopalo, a namijenjene su za sve vrste treninga u teretani – čučnjeve, iskorake, kardio, trbušnjake, dizanje utega, marince, preskakanje užadi, sklekove. EVA materijal osigurava ublažavanje udaraca, dok je IMEVA materijal zadužen za udobnost. Za fleksibilnost brine duboko urezani potplat koji je iznimno izdržljiv. Tenisice su niskog profila što povećava mobilnost i okretnost. A ono što je najvažnije jest činjenica da su ove tenisice vrlo prozračne i osiguravaju ugodnu radnu temperaturu stopala prilikom vježbanja.

10:00 - 10:30

Krećemo sa tzv. Morning stability treningom u trajanju od 30 minuta.

Jednostavni elementi i primjenjivi principi Pilates tehnike, Power Yoge, dinamičkog stretchinga i funkcionalnog treninga, pažljivo su odabrani i kreirani u serije vježbi i setove različitih pokreta usklađenih s glazbom. Čitav niz jednostavnih pokreta obogaćen je izazovnim ravnotežnim pozicijama i položajima s ciljem osvješćivanja i jačanja dubinskih mišića koji stabiliziraju čitavo naše tijelo. Kontrolirano disanje i precizna izvedba svakog pokreta ključni su dijelovi treninga koji djeluju na razvoj fleksibilnosti, mobilnosti te povećavanju snage i mišićne izdržljivosti. Tijekom cijelog treninga naglašeno je više varijanti izvođenja svake vježbe s ciljem mogućnosti svojevrsnog individualiziranja treninga te individualne prilagodbe svakom sudioniku.

Vaši treneri: Ivona Forenbaher & Orlando Lopac

10:45 - 11:45

Sprint TR workout trening je dobio ime po modelu Reebokove tenisice. Ono u čemu treniraš gura te dalje, a sve ostalo je na tebi! Ovaj funkcionalni trening, spoj bodyweight vježbi i vježbi s rekvizitima koje se izvode u serijama unutar zadanog vremena ili prema zadanom broju ponavljanja, u najvećoj mjeri rezultira unaprjeđenjem razvoja snage i kondicije, sagorijevanjem potkožnog masnog tkiva te oblikovanjem tijela. Uspješno dostizanje mikro ciljeva tijekom svakoga treninga podiže energetski nivo svakog sudionika, a osjećaj iscrpljenosti zamjenjuje osjećaj moći i ispunjenosti!

Vaši treneri: Dalia Fišer & Srđan Petrović

11:45 - 12:00

Kratak odmor od treninga i zdravi zalogajčići, nakon čega slijede edukativni savjeti kako bi tvoji treninzi i prehrana nakon bila na što kvalitetnoj razini.

12:00 - 13:00

Tips & Tricks: Kako se oporaviti od treninga?

Cilj predavanja je na zabavan način objasniti ulogu hrane i drugih metoda u efikasnom oporavku od treninga. Kroz savjete i svoje bogato iskustvo vodi vas Zdenko Klarić, profesor kineziologije te doktorand na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Zdenko će nam odgovoriti na pitanja: kako se uspješno oporaviti od treninga, uloga hrane i ostalih postupaka u odmoru u rekreativnom fitnessu te će nam dati tips and tricks kako najbolje uklopiti trening u svakodnevni život.

Vaš trener: Zdenko Klarić