Unlimit Your Workout!

Dođi i vježbaj s nama!

Vrijeme je za drugi po redu jesenski ReebokXchallenge trening koji vam ovoga puta donosi zabavni mix grupnih fitness programa. Ovaj trening zadovoljit će vježbače rekreativce baš kao i naprednije fitness entuzijaste.

  • Sudjelovanje se ne naplaćuje
  • Osmijeh i zabava su zagarantirani
  • Najbolje nagrađujemo novim Reebok Everchill TR 2.0 tenisicama

Gdje: Boćarski klub Zrinjevac tzv. "Balon" kod dvorane Boćarski dom

Kada: Subota 28.10.2017

O treningu:
Ovaj dinamičan grupni ReebokXchallenge trening odvija se pod stručnim vodstvom Martine Kovarik koja obećaje vrlo radnu, ali i zabavnu atmosferu! Upoznajte Martinu koju motivira velika ljubav prema kretanju općenito te usavršavanju pokreta kao temelja funkcionalnog i zdravog života.

Trening će započeti “centriranjem”, zagrijavanjem koje će vam pomoći osvijestiti odakle sve kreće, iz središta našeg tijela. Slijedi “intervaliranje” u obliku kombinacija cardio i bodyweight vježbi. Sve će biti začinjeno “loptanjem” medicinkama u paru a završiti sa “cooliranjem” uz dinamični, ali osjećajni stretching.

Za sve sudionike pripremili smo i izazov, a za one najbolje i nove Everchill TR 2.0. tenisice, vaš partner na treningu dostupan ekskluzivno na Intersport prodajnim mjestima. Ove svestrane tenisice dobro podupiru stopalo, a namijenjene su svim vrstama treninga u fitnes centru.

Raspored događanja:

09:30 - 10:00Prijave

10:00Trening