Always in Motion!

Budi uvijek u pokretu!

Vrijeme je za novu sezonu ReebokXchallenge treninga, a prvi trening na redu je onaj koji oponaša utrku. Za sve iskusne trkače pripremili smo dodatan izazov, a za početnike pravu priliku da si pokažu što zaista mogu!

  • Trening je napravljen kao utrka dužine 5,6 km s tri kontrolne točke
  • Najbrže nagrađujemo novim Reebok Print Smooth tenisicama
  • Sudjelovanje se ne naplaćuje i nema službenog mjerenja vremena

Gdje: Jarun start/cilj je kod Skate parka na južnoj strani Velikoga jarunskog jezera

Kada: Subota 30.09.2017

O treningu:
Kao i svaki put do sada, ReebokXchallenge donosi iznenađenje! Tako vas već na 900 metara od starta čeka prvi izazov koji morate savladati, 5 marinaca. Iskoraci i 10 ponavljanja bit će vaš zadatak na skoro drugom kilometru staze, dok je zadnja kontrolna točka 1,2km do cilja, a u sklopu iste morat ćete napraviti 5 sklekova. Najbržeg muškog i ženskog sudionika nagradit ćemo novim Print Smooth tenisicama, a za sve sudionike pripremili smo druženje uz zdravi zalogaj i osvježenje.

Print Smooth su idealne tenisice za sve trkače koji su uvijek u pokretu, a ove sezone planiraju istrčati svoje stare ili otkrivati neke nove staze. Pomno izrađene od kvalitetnih materijala i posebnih jastučića koji trkaču omogućavaju svestranost i stabilnost pri trčanju, osiguravaju najbolju podršku i rezultate te osjećaj ugode. Idealne su za nešto lakše staze i fitness trkačke treninge, a moći ćete ih testirati i u sklopu ovog treninga.

Raspored događanja:

10:00 - 10:30Prijave

10:30 - 10:45Zagrijavanje

10:45Start

11:45Završetak utrke i proglašenje pobjednika

11:50Druženje uz zdravi zalogaj i osvježenje