20.10.17

Epizoda 1: Zvonimir Mikašek o Ragnar Relayu

Da, Reebok Hrvatska ima svoj prvi podcast – a u prvoj epizodi prvog podcasta posvećujemo se trčanju. Dok iščekujemo Zagrebački noćni cener, za vas smo pripremili pravu trkačku poslasticu.

Naime, kao što ste mogli čitati na našem blogu Reebok Hrvatska je u UK poslao 4 trkača koji su činili tim od 10, kako bi istrčali Reebok Ragnar Relay utrku. Ragnar je posebna, štafetna utrka koja traje dva dana i jednu noć, bez prekida. Timovi, sačinjeni od 6 ili 10 članova u konačnici istrče oko 270 km!

Da bi vam istinski dočarali kako je bilo, Iva Šulentić je razgovarala s jednim od sudionika utrke, Zvonimirom Mikašekom, čovjekom bogate trkačke prošlosti, dok je danas (iako i dalje istinski uživa u trčanju) pokretač trkačke zajednice u Hrvatskoj putem svojeg portala.

Razgovarali smo o njegovim trkačkim počecima, kako vidi rekreativno trčanje danas i u kojem smjeru će se razvijati u budućnosti.

Posebno nas je zanimalo njegovo viđenje Reebok Ragnar utrke u Engleskoj i stručna recenzija naše Reebok Float Ride tenisice.

Uživajte u razgovoru.

Reebok tim