07.11.17

Epizoda 2: Ecija Ojdanić o pripremama za maraton u Veroni

Kada ugostite Eciju Ojdanić u podcastu možete očekivati zanimljiv razgovor o mnogim temama. Ova svestrana žena dokazala se kao glumica, producentica, majka i supruga. Sada je vrijeme za novi izazov koji dolazi u obliku maratona u Veroni koji će Ecija istrčati 19.11.

Njene pripreme za maraton u Veroni su pri kraju i bilo nam je jako zanimljivo što će nam reći kako je izgledala transformacija od osobe koja mrzi trčanje do osobe koja ne može zamisliti dan bez njega.

Pravi primjer Be more Human slogana među svima nama potiče nas na promjene životnih odluka poput prestanka pušenja i okretanju zdravijim navikama.

Svaka promjena nam često teško pada. Posebno one za koje znamo da nam u daljoj budućnosti donose zdravlje i prosperitet, ali u bližoj samo trud, znoj i odricanje.

Zanimalo nas je na koje izazove je naišla na svom dugom putu prema maratonu koji će uskoro istrčati. Kako joj pomažu naše nove trkačke Floatride tenesice da ispuni svoj potencijal i ostvari najbolji rezultat koji je u svakom slučaju u drugom planu.

Put koji je prošla jačajući svoju disciplinu pokazatelj je kako treba pristupiti svim problemima shvaćajući ih kao izazove, a ne kao nepremostive zapreke.

Nadam se da ćete uživati u ovom razgovoru kao i mi koji smo ga snimali.

Do slušanja.