11.03.16

Dani ljepote i fitnessa 2016

Reebok vas poziva na Dane ljepote i fitnessa


11.03. – 13.03.2016., Avenija Dubrovnik 15, Zagrebački velesajam, Paviljon 11a i Kongresni centar


Na ovogodišnjim Danima ljepote i fitnessa očekuju vas Reebokovi domaći i globalni partneri i prijatelji s područja funkcionalnog treninga, Les Mills, Street Workouta: Jose Martinez, Lisa Stefani, Lorenzo Sommo, Nicola Rossi, Orlando Lopac, Ivona Forenbaher, Les Mills prezenterice Tihana Duchene, Matea Knez, Valnea Augustinčić, Matija Dujnić, Jerome Schaaf, Ines Sviličić Petrić i Ana Petrić, koji će svoju energiju prenijeti na sve sudionike kroz brojne radionice, seminare, testiranja proizvoda i predavanja.Posebnost kongresa je Reebok Spring Challenge koji se održava u subotu 12.03.; kao prvi u nizu Reebok X Challenge-a na otvorenom za 2016.

Na posebno uređenom Reebok poligonu imati ćete priliku naučiti sve o vještinama kretanja na urbanom području, Parkour & Freerunning-u. Parkour & Freerunning demostratori će nam otkriti sve tajne te vještine kretanja preko, ispod i iznad prepreka.

Kroz brojne radionice, upoznavajući vježbe istezanja, programe zagrijavanja, kondicijske treninge  i tehnike pravilnog trčanja – kao preduvjeta za savladavanje vještine Parkoura i Freeruninga, otkrit ćete novu dimenziju adrenalina!

Svi koji to žele mogu se uz stručno vodstvo upustiti u savladavanje prepreka na poligonu, a za najbolje i najhrabrije pripremamo Reebok nagrade.

Vidimo se na Reebok Spring Challenge poligonu!


Osim Reebokovih prezentera, imati ćete priliku vidjeti i isprobati novu Reebok ZPump Fusion 2.0 tehnologiju na posebno uređenoj Reebok ZPump trkačkoj stazi. Tamo vas očekuju Ana Matejak i Tomislav Jurak koji će vam složiti osobni plan treninga, te brojne nagrade!

Ne propustite jedinstvenu priliku i pridružite se vrhunskim stručnjacima na međunarodnoj fitness konferenciji i poslušajte najnovije vijesti s područja fitnessa i sportske rekreacije.

Saznajte više…