17.09.18

PureMove Bra. Revolucionaran? Apsolutno!

Martina Ostojić aka Freckles In My Mind

Nikada do sada grudnjak nije bio toliko lagan, toliko udoban i s takvom potporom koja se prilagođava tebi. I nikada do sada jedan brand nije mislio toliko o ženama da bi uveo dodatne veličine na pola broja. Puremove grudnjak napravljen je u 10 veličina (XS, XS+, S, S+, M, M+, L, L+, XL, XL+) – tako da baš svatko može naći savršeni fit za sebe.

Krajem 8. mjeseca u Reebokovoj La Salle de Sport u Parizu održao se zatvoreni event za 200-tinjak žena iz različitih dijelova Europe. Osobno sam imala priliku odletjeti u Pariz i prisustvovati ovom veoma posebnom druženju, čiji je povod bio nov, za žene revolucionaran proizvod – Reebok PureMove grudnjak.

 • reebok_puremove_paris-32
 • reebok_puremove_paris-25
 • reebok_puremove_paris-30
 • reebok_puremove_paris-19

Prvi sportski grudnjak izumljen je prije 40 godina. Nastao je kao potreba žena u sportu i zapravo je bio običan komad tkanine na koji su bile našivene naramenice. Od tada do danas puno se toga promijenilo – estetski možemo birati među stotinama različitih modela, međutim po funkcionalnosti smo i dalje ograničene s obzirom na tip sporta kojim se bavimo. Intenzivni treninzi zahtijevaju sportski grudnjak s jačom podrškom, manje intenzivni treninzi zahtijevaju udobnost. Pronaći odgovarajući sportski grudnjak po veličini bez da stišće tamo gdje ne treba, da drži tamo gdje treba i pri tome ispunjava za nas jako bitan uvjet – da izgleda odlično, bogme je popriličan posao i često smo dovedene u situaciju da moramo birati među dvjema opcijama.

Reebok je promijenio pravila. Izumio je Puremove grudnjak.

Kada bih vam rekla da u jednom paketu možete dobiti sve – bili biste skeptične i pitale biste se gdje je caka, zar ne? Mislim da smo se pitale i sve mi koje smo bile na predstavljanju, sve dok se nismo uvjerile u suprotno.

 • reebok_puremove_paris-39
 • reebok_puremove_paris-40
 • reebok_puremove_paris-33
 • reebok_puremove_paris-42

Puremove grudnjak napravljen je s pomoću posebne tehnologije – upotrebljava STF (sheer thickening fluid) tekućinu (koja se upotrebljava i kod svemirskih odijela NASA-e) koja omogućuje da se grudnjak prilagođava intenzitetu kretnje, odnosno treninga koji odrađujete. Što to znači za nas?

Znači da grudi ostaju na mjestu, bez obzira na to skačemo li, trčimo, dižemo utege ili pak vježbamo jogu. Prilikom intenzivnih treninga grudnjak se ukruti kako bi pružio maksimalnu razinu potpore i udobnosti, dok kod manje intenzivnih treninga on opusti taman koliko treba. Bez žica, bez iritirajućih šavova, izrazito je lagan i udoban.

 • reebok_puremove_paris-53
 • reebok_puremove_paris-48
 • reebok_puremove_paris-45
 • reebok_puremove_paris-50

Vjerujem da vam je mnogima znan onaj osjećaj kad nakon cijelog dana jedva čekate doći doma i skinuti grudnjak sa sebe? U ovom sam provela cijeli dan i preznojila se dva puta.

Nakon cijelog dana provedenog u sportskom grudnjaku, odrađenog treninga boksa i treninga trčanja po Parizu u njemu, te njegova skidanja navečer bez da sam i jednom osjetila da nosim grudnjak, da me nešto žulja ili steže ili pak da mi nedostaje potpore i da mi grudi nepotrebno skaču mogu reći samo jedno: hvala ti Reebok.

3 godine razvijanja. 7 različitih vrsta tkanine. 50 različitih točaka testiranja kretnja ženskih grudi. 10 različitih veličina. 1 savršen grudnjak.

Ovo je sportski grudnjak koji podiže ljestvicu svim ostalim sportskim brendovima – i to s pravom.

Ne trebate mi vjerovati na riječ! Uvjerite se same, PureMove grudnjak konačno stiže i k nama :)