Aztrek

Take a different path

Aztrek je započeo svoju utrku '93 upotrebom inovativnih tehnologija koje su mu osigurale mjesto pionira u svojoj klasi. Previše nesputan za svoje vrijeme, danas se vraća iz arhive kako bi ponovo gurnuo moderni stil s dosadne utabane staze u neistražene prostore.

Gdje kupiti?

Krenite drugim putem

Originalno kreiran od strane poznatog dizajnera Christian Tressera, model Aztrek predstavlja oličenje duha 90-ih godina sa svojim jedinstvenim potplatom i živopisnim izgledom. Danas se ova odvažna silueta vraća uz Reebok pružajući inspiraciju svim onima koji nastaviti drukčiji put.

Povratak ikone 90-ih

Za sezonu jesen/zima 2018, Reebok Classic na scenu vraća ikonu devedesetih, poznati model Aztrek OG. Originalno dizajniran 1993. godine, u vrijeme kada je dizajn tenisica prolazio kroz velike promjene i doživljavao velik tehnološki napredak, Aztrek se istaknuo kao legenda Reeboka.

Unaprijeđena za novu sezonu, ova kolekcija predstavlja snažnu verziju retro-sportskog stila 90ih i autentičnih performansi modela.

Lil Yachty vam predstavlja Aztrek

@LilYachty je američki hip hop and trap rapper i pjevač iz Atlante. Možda je rođen tek u kasnim 90ima, ali moda 90ih na njega je ostavila značajan utjecaj.

Lil Yachty

Modeli