SPARTAN RACE

Spartan Race proizvodi

Spartan Race kolekcija odjeće i obuće dostupna je u Reebok storeu, Arena Centar.


SVJETSKO PRVENSTVO REEBOK SPARTAN RACE 2015.

Spartan Race je vodeća organizacija za utrke s preprekama i jedna od prvih koja je uvela mjerenje vremena i svjetsko rangiranje. S više od 120 događanja u više od 20 zemalja u 2015. godini, Reebok Spartan Race pretvorio je utrke s preprekama u jedan od sportova čija popularnost raste velikom brzinom.

Niz događanja u cijelom svijetu sastoji se od utrka na tri udaljenosti, Sprint (5+km/20+prepreka), Super (13+km/25+prepreka) i Beast (19+km/30+prepreka), koje zatim kulminiraju svake godine svjetskim prvenstvom Reebok Spartan Race koje se emitira na američkom nacionalnom televizijskom kanalu NBC.

U ovoj strastvenoj zajednici trkača, od Open do Elite natjecanja, naći će se nešto za svakoga.


Spartan Race


PARTNERSTVO REEBOKA I SPARTANA

Reebok All-Terrain linija tenisica je službena tenisica za Spartance u cijelom svijetu. Reebok je razvio cijeli niz ključnih tehnologija kako bi se tenisica mogla nositi s izazovnim i raznovrsnim preprekama kod trčanja. Na primjer, jedinstvena H20 Drain je tehnologija za brzu odvodnju iz gornjišta i srednjeg dijela potplata, dok trakcija od 360 stupnjeva i Obstacle Grip prianjanje pomažu trkačima savladati svaki izazov s dobrom kontrolom i samopouzdanjem.

Nadalje, Reebok je tehnološki unaprijedio i liniju odjeće koja pomaže trkačkima postići najbolje rezultate. Treninzi za natjecanje i tereni Spartan Race utrke znače da vam je potrebna dodatna zaštita u određenim područjima. Reebok nastavlja i dalje pomicati sve granice za i s ovim sportom.


SVJETSKO PRVENSTVO REEBOK SPARTAN RACE

Po prvi put u povijesti, svjetsko prvenstvo Reebok Spartan Race održalo se u Kaliforniji i to 3. listopada 2015. u legendarnoj dolini Squaw. Od jezera Tahoe dijeli te samo kratka vožnja, a tamo su se 1960. održale i Zimske olimpijske igre. Najbolji svjetski sportaši sukobljavaju se s istim ciljem: postati svjetski prvak Reebok Spartan Race utrke.

Udaljenost: 19-23 kilometara
Prepreke: 30 +
Teren: nalazi se u planinama Sierra Nevada
Prosječna temperatura: 12-25°C
Prosječne oborine: 150 mm
Visina: 1890 m. Uspon od više od 1524 m s vrhovima od 2743 m.
Prosječno vrijeme završetka: Nova lokacija u 2015., još treba provjeriti!
Vrijeme početka: subota – 7:30, nedjelja – 8:00. Valovi od 300 sportaša bit će pušteni svakih 15 minuta u 3 grupe
Kazne tijekom utrke: Tijekom utrka Spartan kazna je vježba marinci (eng. burpee). Za nesavladavanje prepreke potrebno je napraviti 30 marinaca prije nastavka.


DODATNE INFORMACIJE

Za više informacija o Reebok Spartan Race 2015., molimo, posjetite: www.spartan.com
Za više informacija o Reeboku, molimo, posjetite: www.Reebok.com/Spartan