20.10.17

Reebok Women ft. Gigi Hadid: Male životne mudrosti za vrijeme treninga

Gigi Hadid

Reebok Women i Gigi Hadid ponovno nadahnjuju žene; Gigi svojim savjetima, a Reebok ovim must – have studio komadima odjeće za trening.

U intenzivnom novom videu Gigi se bori sa zahtjevnim pitanjima svog trenera Roba Piele; i to sve odrađujući zahtjevan set trbušnjaka! Pokazujući zavidnu snagu trupa, Gigi nam se otvorila o ženama u svom životu kao najvažnijim uzorima i podijelila najdraže savjete koje je od njih dobila.

Pogledajte novi Reebok x Gigi Hadid video:

Studio outfiti dostojni metropola

Gigi u videu nosi Studio FW17 City Series Seoul Edition kolekciju. City Series označavaju novu kolekciju apparela za studio treninge i yogu – nadahnutu trendovima iz vodećih svjetskih gradovima na području plesa i yoge, a to su Seoul, Berlin & New York.

Svaki od ovih gradova su potpuno različitog karaktera, koji su u kolekciji obuhvaćeni različitim dizajnom, kako bi za trening mogle odabrati onaj outfit koji najbolje odgovara našem.

Za vrijeme treninga, Gigi nosi City Series Seoul edition, dio kolekcije posvećen koreanskoj K-pop kulturi, u kojoj se izmjenjuju čvrst i ženstven pristup fitnessu i stilu. Geometric Print Crop top karakterizira visok izrez oko vrata, dok posebna Speedwick tkanina osigurava ugodnu rashlađenost tijekom vježbanja. Materijal Linear High – Rise tajica tretiran je kako bi kontrolirao vlagu i pomogao da ugodno doplešemo kraja treninga, dok je dizajn savršen za studio i yoga treninge, ali i za casual, urbane kombinacije.

Saznaj gdje u Hrvatskoj možeš kupiti komade iz City Series Seoul kolekcije ovdje.

Vezani sadržaji

Ragnar Relay osvaja Englesku

Tomislav Jurak 11.09.2017.

CrossFit Igre – Desetljeće jednog sporta

Tomislav Jurak 25.07.2017.

Volim to sirovo

Amika Tomčić 27.06.2017.

Vezani proizvodi

GEO PRINT CROP

Žene / Studio

269,00kn

Saznaj više

FAVORITE BOMBER JACKET

Žene / Studio

699,00kn

Saznaj više

LINEAR HIGH RISE TIGHT

Žene / Studio

699,00kn

Saznaj više

HAYASU LTD

Žene / Ples

749,00kn

Saznaj više

#Reebok